Bohár Dániel: Szoboszlai Dominik elhozta az áttörést

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Évtizedek óta várunk egy olyan magyar labdarúgóra, aki világklasszis lehet. Itt van!
Vágólapra másolva!

Puskás Ferenc volt az első és Détári Lajos az utolsó, akit világszinten is jegyeztek magyar labdarúgóként. Détári idén lett 60 éves, amiből az következik, hogy nem mostanában volt a karrierjének fénykora.

A magyar labdarúgás legborzasztóbb időszakában nem is álmodhattunk arról, hogy magasan jegyzett játékosaink legyenek. Azonban az elmúlt évtizedben történt fejlődés, az élvégzett munka azt kellett eredményezze, hogy a magyar labdarúgás visszakerüljön oda, ahova való. Ez az út ugyan még hosszú és az elején járunk, de az irány fantasztikus.

Szoboszlai Dominikot leigazolta a Liverpool, Anglia egyik legnagyobb nevű és múltú csapata. A magyar válogatott csapatkapitányát sztárként kezelik már most, és azért vették meg rekord összegért, mert nagyon számítanak rá. Dominik pedig teljesíteni is fog és a Liverpool egyik legjobbja lesz. Ezt most tudom biztosan állítani.

Napok óta hatása alatt vagyok az eseményeknek, ugyanis nagyon büszke vagyok rá. És van itt egy másik dolog is. A magyar válogatott jelenlegi kerete nagyon erős, a legtöbb poszton olyan játékosok alkotják, akik szintén a világ élcsapataiban játszhatnának, azonban a magyar labdarúgók presztízse még nincs ott, amit egyébként érdemelnének.

Szoboszlai Dominik igazolása azért is hatalmas dolog, mert ő lehet az első játékos, aki újra felteszi a magyar labdarúgókat a világ térképére. Ha ő sikeres, akkor a többi nagy klub is elkezd érdeklődni a magyar focisták iránt.

Óriási áttörés történt és a java még csak most következik. Köszönjük neked, Dominik! Sok sikert! Melletted áll az egész ország!