Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Halakban tartózkodik, együtt áll az Uránusz bolygóval és trigonban áll a Merkúrral. A legjobban azt élvezzük, ha valamilyen módon - akár fizikai, akár szellemi értelemben - mozgásban lehetünk. Komolyan vágyhatunk a változásokra, és arra, hogy valami új történjen az életünkben.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Halakban tartózkodik. Ez az érzékeny jegy álmodozóvá és romantikussá tehet minket: szívesen segítünk másoknak és saját lelki egészségünkért is sokat tehetünk, ha kicsit befelé fordulunk. Helyezzük a hangsúlyt a meditációra és a relaxációra, vagy csak a csendes elmélkedésre. Használjuk ki a színek erejét: a Halak jegy hangulatához legjobban a kékes, az óceánt idéző színek illenek. A kék megnyugtat, csökkenti a stresszt, és segíti az intuitív gondolkodást, és segíthet abban is, hogy egy kicsit nyitni tudjuk a többi ember felé.

A Hold a mai napon együtt áll az Uránusz bolygóval és trigonban áll a Merkúrral. A legjobban azt élvezzük, ha valamilyen módon - akár fizikai, akár szellemi értelemben - mozgásban lehetünk. Komolyan vágyhatunk a változásokra, és arra, hogy valami új történjen az életünkben. Meg is lephetjük a környezetünket azzal, hogy milyen új, kicsit talán extrém ötleteket találunk ki.

Érzelmi szempontból nem a legkedvezőbb a mai nap: mélyen belül ugyanis vágyunk arra, hogy megszabaduljunk minden kötöttségtől, így azoktól az érzelmektől is, amelyeket terhesnek érzünk. Mielőtt elhamarkodottan cselekednénk, inkább próbáljuk meg elfogadni, hogy ma a szokásosnál jobban vágyunk a szabadságra.

A Merkúr hatására azonban nyugodtan megoszthatjuk az érzelmeinket, a gondolatainkat másokkal, nem kell attól tartanunk, hogy esetleg félreértenek minket. Alkalmas a mai nap tanulmányokra is, s minden olyan tevékenységre, amely a kommunikációval, ismeretszerzéssel kapcsolatos. Arra is jó lehet ez az időszak, hogy saját magunkról többet tudjuk meg: kérdezzük meg magunktól, melyek azok a dolgok, amelyekért teljes mértékben ki tudunk állni, amelyekben a legerősebben hiszünk. Egy-egy ilyen önvallomás után sokkal határozottabbak és bátrabbak lehetünk, hiszen tudjuk azt, mi az, ami fontos az életünkben.