Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Bika jegyében jár, trigonban áll a Szaturnusszal. A mai napot mindenképpen szánjuk a pihenésre, nem érdemes erőltetnünk semmit. Ha mégis gyakran esünk ebbe a hibába, tartsuk szem előtt, hogy a görcsös ragaszkodásnak rossz vége lehet, és a saját kárunkon kell tanulnunk a hibáinkból.
Vágólapra másolva!

A Hold a Bika jegyében jár. Az egész napot pihenéssel, relaxálással, lustálkodással töltenénk a legszívesebben. Ha lehetőségünk van rá, akkor egy kicsit lépjünk ki a mindennapi rutinból, és lassítsunk le, csodáljuk meg az élet mindennapi szépségeit - egy virág, egy zenemű, vagy egy szép festmény most nagy hatással lehet ránk, de nagyon tudjuk élvezni, ha finom ételeket vagy különleges borokat ehetünk-ihatunk.

A mai napon az érzékiségünk is kivirágozhat, érdemes egy kellemes, beszélgetős randevút szerveznünk a kedvesünkkel. Akik még magányosak, de van már kiszemeltjük, azok nagyot léphetnek előre egy tartós és harmonikus párkapcsolat megteremtése felé.

A Hold ma trigonban áll a Szaturnusszal. Gyakoribbak lehetnek a változások az életünkben, nagyon vágyunk a megújulásra. Szívesen tervezgetjük a jövőnket is, különösen, ami a családi ügyeket, esetleges házasságot vagy gyermekvállalást illeti. A partnerünk igényeire is fogékonyabbak lehetünk, ezért érdemes az estét a kedvesünkkel tölteni, elmenni egy romantikus sétára. A mai napot mindenképpen szánjuk a pihenésre, nem érdemes erőltetnünk semmit. Ha mégis gyakran esünk ebbe a hibába, tartsuk szem előtt, hogy a görcsös ragaszkodásnak rossz vége lehet, és a saját kárunkon kell tanulnunk a hibáinkból.