Botrány Iglesias bukaresti koncertjén

Vágólapra másolva!
Kisebb botrányba fulladt hangtechnikai hibák miatt Julio Iglesias bukaresti koncertje; a kárvallott rajongók a fogyasztóvédelemhez eljuttatott panaszokkal próbálják enyhíteni csalódottságukat.
Vágólapra másolva!

Az idősebb korosztályokba tartozó hölgyek egyik kedvenc énekesét, Julio Iglesiast megtréfálta a technika romániai turnéján.

A helyi sajtó beszámolói szerint a legsikeresebbnek a nagyszebeni koncert bizonyult, de Temesváron voltak már olyan visszajelzések, hogy a produkciót a közönségből nem mindenki hallhatta. Aztán Bukarestben botrányba fulladt az előadás, amikor a gyenge hangfoszlányokkal be nem érő közönség pfujolt, és kifütyülte a nemzetközi hírnevű spanyol énekest.

A szervező cég - állítólag a művész kérésének eleget téve - csak 25 százalékos kapacitásra állította be a hangosító berendezést. A negyven éve pályán lévő Iglesiasnak ugyanis az a meggyőződése, hogy a romantikus zenéjét nem érdemes hangosan hallgatni, különben elveszíti a varázsát.

A közönség egy része azonban végül a türelmét vesztette el, mivel a romániai viszonylatban meglehetősen drága belépőjegyek ellenére sem élvezhette az Iglesias-slágerek andalító dallamát. Már több tucat panasz érkezett a bukaresti fogyasztóvédelmi hivatalhoz, amely vizsgálatot indít a borsos pénzbüntetést kockáztató szervező cég ellen.