Majdnem ingyen jegyekkel ünnepli új járatait a Ryanair

Vágólapra másolva!
A Ryanair diszkont légitársaság magyarországi vonalhálózatát kettőről kilencre bővíti ősszel, a bővítést 200 ingyenjegy szétosztásával ünnepli a légitársaság, a jegyek után az adókat és illetékeket azonban meg kell fizetni - áll a cég szombati közleményében.
Vágólapra másolva!

A Rynair a Balaton-London és Balaton-Frankfurt mellett 7 új vonalon indít járatot Budapestről: Dublinba, Glasgowba, East Midlandsba, Bristolba, Liverpoolba, Brémába és Frankfurt-Hahn-ba.

A Ryanair 26 országban 23 repülőtérről üzemeltet 560 diszkont járatot. A légitársaság flottája 2008. március végére 163 Boeing 737-800-asból áll majd, melyet további, a következő 5 évre megrendelt 99 új repülőgéppel bővít a tervek szerint. A Ryanair az idei pénzügyi évben várhatóan mintegy 50 millió utast szállít.

Budapestre a piac bővülésére alapozott optimista tervekkel érkezett az ír Ryanair, a légitársaság az első évben Ferihegyről induló járatain 420 ezer utasra számít és a második évben 50 százalékos, majd ezt követően 20-25 százalékos növekedést remél.