Egyenlítő a Király utcában

Vágólapra másolva!
Az elmúlt másfél-két évben a Király és a Hársfa utca sarkán lévő pinceklub, a Nabebe Bár népszerű, egyben igazi  alternatív szórakozóhellyé vált. Az alapítók most elköltöznek egy másik földrészre, s a hely is átalakul a tulajdonosváltás nyomán: pénteken nyílik az új klub Egyenlítő néven. A nyitópartyn a korábbi West-Balkán-rezidens Senior Hal játszik, és újra lesznek High Echelon estek is. Az Ld50.hu cikke nyomán.
Vágólapra másolva!

Január 18-án új, illetve átalakult bulihelyszín nyílik a belvárosban, a Király utca és a Hársfa utca sarkán, a régi Nababe Bár helyén. A neve Egyenlítő, a hangulata pedig várhatóan a West-Balkán újraértelmezése.

A nyitóbulin többek között a korábbi WB-rezidens, Senior Hal szolgáltatja a muzsikát. Az Egyenlítő amellett, hogy bulik helyszíne is lesz, inkább egy kulturált kávézó és találkahely hangulatát választotta.

Jóhír a High Echelon partyk kedvelőinek, hogy minimálformában itt fog tovább működni a sorozat, méghozzá rendszeresen, minden szerdán.

Az első alkalom meghívott vendége Sis, zeneileg pedig minimál, electro és downtempo várja az érdeklődőket, január 23-án. A zene mellett kiállításoknak is helyet kíván adni az új hely.

A klub külön érdekességei közül azt is kiemelik, hogy kerékpárosoknak, futároknak és mindenkinek, aki bukóval a hóna alatt érkezik, engedmény jár a pultnál.

party.[origo].hu

Spencer Hill Magic Band a Futó utcában