Deutsch Anita visszatér az RTL-re

Vágólapra másolva!
Bár a Barátok közt Szilágyi Andreája távozott a Mátyás király térről, alakítóját, Deutsch Anitát más szerepben is láthatjuk.
Vágólapra másolva!

Deutsch Anita már egy ideje otthagyta a Barátok közt-öt, most viszont az RTL Klub Reggeli-jének Csak csajok blokkját vezeti egy hétig. A színésznő így fogalmazott új szerepével kapcsolatban: "Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen még sosem vezettem műsort és ez számomra egy érdekes feladat, annyira nem is félek, inkább csak egy jóleső izgalom van bennem".

Mint minden eddigi társ-műsorvezető, Deutsch is előállt saját témákkal, amelyekről szívesen beszélne a műsorban. A színésznő a Csak csajok-ban való fellépésével szeretne másokon is segíteni, hiszen, mint elmondta, szívügye például a Máltai Szeretetszolgálat. "Ezt nem nevezném jótékonykodásnak, egyszerűen csak azt gondolom, hogy vannak emberek, akiken mi magunk is segíthetünk" - fogalmazott.

Deutsch egyébként nemigen nézi a Csak csajok-at, hisz az idő tájt kislányát viszi az óvodába. A színésznő, amellett, hogy főállású anya, jelenleg egy médiaiskolában próbálja meg átadni tapasztalatait a tizenéveseknek.