A Kemény-csapat is befutott Pekingbe

Vágólapra másolva!
Kedden a címvédő magyar férfivízilabda-válogatott is megérkezett Pekingbe, a csapat tagjai azonban nem sokat pihenhettek, mert Kemény Dénes edzést vezényelt számukra. A vasárnap érkezett sportolókhoz hasonlóan a pólósok is zökkenőmentesen léptek be Kínába.
Vágólapra másolva!

"Az utolsó margitszigeti edzéssel már elkezdődött az olimpia, azonban még nem tudjuk, hogy mi vár itt ránk, milyen messze van az uszoda, milyen a szállás, de bízunk a legjobbakban" - mondta a kapus Gergely István. "Lényegében nem kell mást tennünk, csak azt, amit tudunk, és amiért itt vagyunk, ez pedig a vízilabda" - tette hozzá.

"Kényelmesen, jól utaztunk. Több helyet kaptunk a business osztályon, s a játékosokkal történt megbeszélés alapján cseréltük a helyeket, mindenki aludni is tudott a gépen. Szobáinkat is sikerült gyorsan elfoglalnunk" - mondta a Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának Kemény Dénes szövetségi kapitány.

A pólósokkal együtt utazott Kínába a negyedik olimpiáján szereplő szörfös, Gádorfalvi Áron is, aki azonban tovább repült társai után a vitorlás versenyeknek helyt adó Csingtaóba

.