Új fotó a titokzatos Lamborghiniről

Vágólapra másolva!
Újabb ízelítővel szolgált a Párizsi Autószalonon megjelenő tanulmányáról az olasz gyártó, ezúttal a kocsi első kerekét és annak környezetét mutatva meg.
Vágólapra másolva!

Csak néhány nap telt el azóta, hogy a Lamborghini bemutatott egy fotót, amely a legújabb tanulmányautó hátuljának egy kis részét, kipufogóját és szénszálas diffúzorát ábrázolta. Most itt az újabb fotó, amelyen látszik kocsi fekete alufelnije, szénszálas szpojlere és egy oldalsó nyílás, amelynek tetejét az olasz zászló színeire festették.

Természetesen a Lamborghini még mindig hallgat a kocsiról, de pár dologra azért lehet következtetni. A Gallardo és a Murciélago ajtóvonalai egy hasonló beállítású képen látszanának, az új fotón azonban nem látni ezeket. Ebből több internetes szakoldalon arra következtettek, hogy nem az említett két típus új verziójáról van szó, mert az elülső tengely jóval távolabb kerül az utastértől. Könnyen lehet, hogy egy négyajtóst mutat a fotó, ami az Aston Martin Rapide, és a Porsche Panamera ellenfele lehet. Ez is egyfajta magyarázatot nyújthatna arra, miért állítja a Lamborghini a kocsiról, hogy "nem csak egy új Lamborghini. Egy új világ."

Forrás: [origo]