Berényi Miki már csak harmadik

Vágólapra másolva!
Már nem a Barátok közt a legnézettebb hazai tévéműsor, helyette a Celeb vagyok az RTL csodafegyvere: az első széria mindent vitt, imádták a tévézők. A TV2 a Megasztár és a Popdaráló jó számainak örülhetett múlt héten.
Vágólapra másolva!

Az év 43. hetében az RTL Klub volt a legnézettebb hazai csatorna, átlagban négy tévézőből egy választotta, miközben a TV2-t 20,4, az MTV-t pedig 9,5 százalék követte. Este, főműsoridőben mindkét kereskedelmi csatorna javított közönségarányán. A 18-49-es célcsoportban a 27,6 százalékot jegyző RTL Klub6,4 százalékponttal előzte meg legnagyobb riválisát.

A legnézettebb műsoroknál csak annyi a meglepetés, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen a hetes kezdés, és a másfél órás időtartam ellenére jobb számokat szállított, mint a Barátok közt - persze a szappanopera sem gyengélkedett. A két említett RTL-es műsor és Fókusz egyaránt 40 százalék körül termeltek, így a csatorna uralkodott általában hétköznap, este hét és tíz közt. A Megasztár viszont hozta a szombat estét a TV2-nek, és mivel a Popdaráló be lett biggyesztve a tehetségkutató előadásai és eredményhirdetése közé, nagyon jó számokat hozott: 1,72 millióan látták, az épp tévézők 38,4 százaléka. Az MTV csak egy műsorral, a Csináljuk a fesztivált című show-val tudott bejutni a Top 30-ba: a zenés program 921 ezer nézőnek volt ínyére.

Top 30, teljes lakosság
Minden műsor a legnézettebb adásával szerepel!

Forrás: [origo]

Forrás: AGB Nielsen