Baleset történt Dunaújvárosnál

Vágólapra másolva!
Vasárnap este baleset történt a 6-os főúton Dunaújváros közelében, a karambol miatt lezárták az utat.
Vágólapra másolva!

Négy autó ütközött össze vasárnap este a 6-os főút 80-as és 82-es kilométerszelvénye között. Összesen négyen sérültek meg: egy ember súlyosan, hárman pedig könnyebben - közölte a rendőrség.

Az első információk szerint egy Budapest felől Pécs irányába tartó személyautó előbb egy szemből érkező járművet érintett - emiatt a főváros felé tartó jármű az árokba hajtott -, majd frontálisan ütközött egy másik szemből érkező autóval, amelynek a mögötte haladó jármű is nekicsapódott.

A mentés és a helyszínelés idejére a főutat lezárták, a forgalmat Dunaföldvár és Baracs belterületén keresztül terelik el. A rendőrség tájékoztatása szerint rövidesen ismét elindulhat a forgalom a főúton.

Korábban az M6-os sztráda még át nem adott szakaszán szenvedett balesetet egy férfi, aki gépkocsijával az autópálya két viadukt közötti szakaszán eddig még tisztázatlan okból letért az úttestről, és árokba borult. Az autót vezető férfit eszméletlen állapotban szállították a szekszárdi kórházba. Azt egyelőre nem tudni, hogy a sofőr legálisan használta a forgalomnak még át nem adott autópályát, vagy szabálytalanul hajtott rá. Erre csak a későbbi vizsgálat derít majd fényt.