Nem sikerült elárverezni a hőgyészi kastélyszállót

Vágólapra másolva!
Eredménytelenül zárult a felszámolás alatt álló hőgyészi Gróf Apponyi Kastélyszálló értékesítési pályázata, miután az egyetlen ajánlattevő a nettó 1,8 milliárd forintos irányárnál lényegesen alacsonyabb összeget ajánlott - közölte a felszámoló szervezet képviselője csütörtökön az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Az öt és fél hektáros parkban álló 6469 négyzetméteres ingatlanért a pályázó cég 850 millió forintot ajánlott, amelyet nem emelt meg, így a pályázat eredménytelenül zárult - mondta a szerdai eredményhirdetés után Vidó Tamás, a Dr. Felső Vállalkozásszervező és Csődtanácsadó Kft. felszámoló biztosa.

A felszámoló 1,6 milliárd forintos irányáron ismét meghirdeti a kastélyszállót, amelyre 2011. január 20-ig lehet pályázni; változatlanul egyben szeretnék értékesíteni az ingatlant.

A létesítmény tulajdonosával, a Hermelin Termál Kastélyszálló Zrt.-vel szemben 2010. augusztus 23-án indult felszámolási eljárás. A négycsillagos kastélyszálló augusztus óta nem fogad vendégeket. A teol.hu Tolna megyei hírportál információja szerint a társaság kötelezettsége meghaladta a 800 millió forintot.