Vágólapra másolva!
A Győri ETO labdarúgói bocsánatot kértek a szurkolóktól a gyengébb teljesítményért, és ingyen elutaztatják őket, valamint kifizetik a belépőket is az MTK elleni pénteki bajnokira.

A Győri ETO csupán a tizedik helyen áll a bajnokságban, Pintér Attila vezetőedzőnek mennie is kellett, a helyére Csertői Aurél érkezett. A játékosok szerint azonban nem csak az edző tehet a rossz szereplésről.

"Nekünk, játékosoknak is el kell gondolkodni a gyenge szereplés miatti felelősség kérdésén" - kezdte a klub hivatalos honlapján Sasa Stevanovic csapatkapitány.

"A Magyar Kupából való kiesés miatt és a Vasas ellen nyújtott várakozáson aluli teljesítmény okán összedugtuk a fejünket, és most nagy nyilvánosság előtt is elnézést kérünk szurkolóinktól. Teljesen jogos részükről az elvárás, hogy a jelenleginél lényegesen jobban és eredményesebben kell futballoznunk. Elsősorban nem ígéretekkel, hanem tettekkel kívánjuk szurkolóinkat magunk mellé állítani. Első lépésként meghívjuk őket az MTK elleni mérkőzésre, hogy közös erővel győzzük le a kék-fehér gárdát. Minden elutazni kívánó szurkolónak mi, játékosok biztosítjuk a szurkolói buszt és a belépőjegyet is."