Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hét embert állítottak elő az FTC-Videoton meccs után

Vágólapra másolva!
Hét embert állítottak elő a szombati FTC-Videoton labdarúgó meccs után. A Fradi szurkolói a meccs után provokálni kezdték és kövekkel dobálták a székesfehérváriakat. Az akcióban két rendőr könnyebben megsérült.
Vágólapra másolva!

Összesen hét embert állítottak elő a rendőrök szombaton este a fővárosban az FTC-Videoton labdarúgó mérkőzés után - olvasható a rendőrség honlapján. Az akcióban két rendőr könnyebben megsérült.

A mérkőzés előtt, illetve alatt nem történt rendbontás. A mérkőzés után azonban a Fradi-szurkolók egy csoportja a vendégszektor előtt provokálta és dobálni kezdte a székesfehérvári szurkolókat.

A rendőrök felszólították őket, hogy hagyják el a területet, miután ez nem történt meg, a rendőrök elkezdték kiemelni a tömegből a rendbontókat. A meginduló rendőrök láttára a tömeg a Népliget felé szaladt.

A rendőrök összesen hét embert állítottak elő. Kettőt hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítanak, mert köveket, üvegeket, fadarabokat dobtak a rendőrökre. Négy embert jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt vittek el, egyet pedig azért állítottak elő, mert nem tudta igazolni magát.

A Videoton 5-0-ra verte meg a Fradit az üllői úton, a meccsről szóló cikkünket itt találja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről