Társasjáték lesz a bunga-bunga Olaszországban

Vágólapra másolva!
A Bunga Republic nevű új játékban a résztvevők úgy juthatnak feljebb a ranglétrán, ha sikeresen korrumpálják az ellenfeleiket.
Vágólapra másolva!

Silvio Berlusconi egykori olasz miniszterelnök "bunga-bunga bulijai" ihlették a Bunga Republic nevű új társasjáték készítőit.

A játékot a hétvégén Modenában kezdődő Play 2012 vásáron mutatják be. A társasjátékban a résztvevők úgy juthatnak feljebb a ranglétrán, ha sikeresen korrumpálják az ellenfeleiket. Hasonló stratégián alapuló kártyajáték egyébként magyarul is létezik Korruptivity néven.

A "bunga-bunga" kifejezés a médiacárból lett politikus magánéleti botrányai révén szerzett nemzetközi ismeretséget: így nevezték a politikus villájában tartott orgiaszerű összejöveteleket.

Berlusconit jelenleg azzal vádolják, hogy évekkel ezelőtt egy fiatalkorúnak - egy Ruby "művésznéven" dolgozó marokkói prostituáltnak - fizetett szexuális szolgáltatásokért, majd hivatalával visszaélve nyomást gyakorolt a hatóságokra, hogy titokban tartsa ezt.

Ruby korábban azt vallotta, az olasz kormányfő egyszer elmesélte neki, hogy Moammer Kadhafi líbiai vezető háreme nyomán találta ki a bunga-bungát.