Gordon Ramsay szexvideója a londoni rendőrségre került

Vágólapra másolva!
A sztárszakács exbarátnőjét a rendőrség értesítette arról, hogy felvételeket találtak az együttléteikről.
Vágólapra másolva!

Az itthon is jól ismert Gordon Ramsay (olyan tévéműsorok házigazdája, mint az Amerikai mesterszakács vagy a Nagy konyhakvíz) mostanában nem csak szakácstudománya vagy legendás gorombasága miatt keltheti fel a sajtó és a nézők érdeklődését - hisz könnyen lehet, hogy napvilágot lát szexvideója, melyen volt barátnőjével, Sarah Symondsszal szerepel.

Forrás: AFP/Carl de Souza

A nőt a londoni rendőrség értesítette, hogy kettejükről számos, intim hangulatú hang- és képfelvétel került elő, amikor a hatóság Rupert Murdoch ügyében nyomozott: a brit sajtómágnás ugyanis körülbelül hatezer embert figyeltetett meg, hogy így jusson exluzív anyagokhoz News of the World nevű bulvárlapja számára.

A megfigyeltek között volt tehát Ramsay és Symonds is, utóbbi pedig úgy nyilatkozott a Radar Online-nak, hogy egy bizonyos szexvideó is a rendőrség kezébe került - ami már önmagában elég kínos neki, azt pedig semmiképpen sem szeretné, hogy az ominózus felvétel nagyobb nyilvánosságot kapjon. A lap Ramsayt is megkereste, de ő egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Barátkozzon szórakoztató és tartalmas tévés blogunkkal is!