Szex, drogok és szuperhősök

Vágólapra másolva!
A szuperhősök odacsapnak, a fogyatékos fiúk szexelni akarnak, a francia pasik hűtlenkednek, a heroinista nem tudja, hogyan kezdjen új életet a héten a mozikban.
Vágólapra másolva!

Bosszúállók / The Avengers - 2012

Rendező: Joss Whedon (Buffy, a vámpírok réme, Serenity)

Főszereplők: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner, Tom Hiddleston

Miről szól? Loki a Földre érkezik, hogy uralma alá hajtsa az emberiséget, ezért Nick Fury (Jackson) kénytelen szuperhőscsapatot összetrombitálni.

* * *

Hasta la Vista! / Hasta la Vista! - 2011

Rendező: Geoffrey Enthoven (Szerelemgyerekek, Az egyetlen)

Főszereplők: Tom Audenaert, Gilles De Schrijver, Robrecht Vanden Thoren

Miről szól? Három testi fogyatékkal élő flamand fiú elhatározza, hogy elveszíti a szüzességét, ezért elindulnak Spanyolországba, egy speciális bordélyházba.

* * *

A két mesterlövész / Les infideles - 2012

Rendező: Emmanuelle Bercot, Fred Cavayé, Alexandre Courtes, Jean Dujardin, Michel Hazanavicius, Eric Lartigau, Gilles Lellouche

Főszereplők: Jean Dujardin, Gilles Lellouche

Miről szól? Kis történetek, amikben közös a két főhős, és hogy éppen megcsalják a párjukat. Az egyik megcsaló a The Artist sármos főszereplője.

* * *

Oslo, Augusztus / Oslo, 31. august - 2011

Rendező: Joachim Trier (Szerzők)

Főszereplők: Anders Danielsen Lie

Miről szól? Anders kezelés alatt álló heroinfüggő, akit egy napra kiengednek a klinikáról, hogy elmehessen egy állásinterjúra. Anders arra használja az időt, hogy találkozzon a régi barátaival, és szembenézzen azzal amivé az élete lett.