Vágólapra másolva!
Elismerő elemzést írt a Dinamo Moszkvát erősítő Dzsudzsák Balázsról az oroszok egyik futballportálja. A Kulicski szerint a magyar középpályás oroszlánrészt vállal csapata talpra állításában.

Az orosz internetes újság az előzőhöz hasonlóan a 12. forduló válogatottjába is betette Dzsudzsákot, és taglalta erényeit a Mordovia ellen 2-1-re megnyert bajnoki után.

A magyar szélső az elemzés szerint az egyik olyan játékosa a Dinamónak, aki megpróbálja kihúzni csapatát a krízisből. Mindent megtesz a pályán, és általában a moszkvai csapat összes helyzetében benne van valamilyen módon. A Kulicski a vasárnapi bajnoki kulcspillanatának tartja Dzsudzsák passzát, amelyből Kokorin megszerezte a győztes gólt a vendégeknek.

A Dinamo 12 kör után 12 ponttal a 12. helyen áll a bajnokságban, Dzsudzsák eddig 11 bajnokin szerepelt, és 3 gólt szerzett.

A 12. forduló válogatottja:
Andrej Szinyicin (Krasznodar) - Mario Fernandez (CSZKA Moszkva), Vaszilj Berezuckij (CSZKA), Szergej Ignasevics (CSZKA), Domenico Criscito (Zenit) - Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Rasmus Elm (CSZKA), Nicola Drincic (Krasznodar), Igor Lebegyenko (Terek Groznij) - Alekszander Kokorin (Dinamo), Ahmed Musa (CSZKA)