Két órát dekkoltak hajnalban a csomagjaikért

csomaglopás, reptéri lopás, bőrönd, poggyász,
Vágólapra másolva!
A rendőröket is ki kellett hívni a manchesteri repülőtérre, hogy megfékezzék a dühös utasokat, akik hajnalban nem kapták meg poggyászaikat.
Vágólapra másolva!

Az eset péntek éjszaka történt a manchesteri repülőtér 1-es terminálján, ahová a reptér közlése szerint rövid időn belül több gép is érkezett. A három Jet2 járat közül az első 23 óra 40 perckor landolt a kifutón, az utasok azonban csak 1 óra 50 perckor kapták meg a csomagjaikat. Az utolsó gép, amelyet az EasyJet üzemeltetett, hajnali 1 óra 30 perckor szállt le, de az utasok bőröndjei csak 2 óra 38 perckor érkeztek meg.

A Daily Mail beszámolója szerint az egyik utas olyan dühös volt, hogy az álló szalagon sétálva megpróbált bejutni a kapun keresztül a csomagjáért. Más utasok türelme is elfogyott, ezért rendőrt kellett hívni, de senkit nem tartóztattak le.

A repülőtér szerint a Manzies Aviaton csomagkezelő cégnél azért torlódtak fel a kiadandó poggyászok, mert néhány járat késése miatt több gép is közel egy időben szállt le. Ígéretet tettek arra, hogy javítják a szolgáltatást.