Bajba került az AS Roma

Vágólapra másolva!
Hiába kezdte szenzációsan az AS Roma az idei olasz labdarúgó szezont, elég volt két kisebb botlás az elmúlt két fordulóban, és máris büntetnek a befektetők.
Vágólapra másolva!

Mindössze annyira volt szüksége a farkasoknak, hogy a legutóbbi két meccsén is csupán 1-1-es döntetlent játszon, a bajnokság hátsó régiójában található Sassauloval és Torinoval. A Juventus viszont eközben kiváló formában van, és a hétvégi Napoli felett aratott 3-0-ás győzelmével egyértelműen az AS Roma legnagyobb kihívójává lépett elő.

A bajnokság pedig rendkívül hosszú még, hiába volt a Roma által vett álomrajt, még közel sincs lefutva az idei Scudetto, a farkasok és a zebrák.pedig öldöklő harcot vívhatnak egymással.

Az idei olasz bajnokság állása 12 forduló után. Forrás: int.soccerway.com

Az AS Roma árfolyama mindenesetre már érzi a kezdeti lendület csökkenését, és a három héttel ezelőtt látott kép igen csak megváltozott. Azóta a Roma árfolyama közel 25 százalékos mínuszt halmozott fel, miután ma is 9 százalékot veszített értékéből. Eközben a Juventus viszont már 4 százalékos pluszban jár. Az idei olasz bajnoki cím tehát nem csak a szurkolók, hanem a befektetők számára is kulcsfontosságú!

Természetesen az Investor Trader ügyfelei pillanatok alatt az AS Roma, vagy éppen a Juventus tulajdonosainak érezhetik magukat, a részvényekkelel ugyanis könnyedén kereskedhetünk a milánói tőzsdén.

Nagyot fordult a világ az AS Romával a milánói tőzsdén. Forrás: Bloomberg, Investor.hu