Bochkor Gábor: Boros Lajost frusztrálta, hogy másodrangú tag volt

Bochkor Gábor
Bochkor Gábor
Vágólapra másolva!
Bochkor Gábor visszatért a rádiózáshoz, a Music FM reggeli műsorát, az Önindítót vezeti István Dániel és Pordán Petra oldalán. Boros Lajossal december óta nem beszélt, és nem is szándékozik felhívni egykori műsorvezető társát.
Vágólapra másolva!

Köztudottan nem voltak soha jó barátok, kizárólag munkakapcsolatban voltak egymással. "A rádió megszűnése után volt pár közös projektünk, de nem lelkesedtem igazán egyikért sem, és kiszálltam ezekből. Innentől nem volt közös metszéspont, nem volt okunk rá, hogy beszéljünk egymással, de előtte se jártunk össze" – mesélte.

Úgy véli, Boros Lajost frusztrálta, hogy másodrangú tagja volt a Bumeráng-nak, a köztük levő ellentétek a műsorban is előjöttek. "Ügyeltünk rá, hogy ne legyen túl sértő, csak a kellemes feszültséget lehetett érezni" – tette hozzá Bochkor, aki jelenleg a Music FM reggeli műsorát szeretné átformálni.

A reggeli adás gerince a régi marad, de több kisebb változást fognak bevezetni, többek közt a név lecserélését fontolgatják. Bár a Bumeráng név vélhetően vonzaná a hallgatókat, a márka használati jogának egy része Boros Lajosé, Bochkor pedig nem szeretne vele egyezkedni erről. "Erős húzónév lenne, de 50 százalékban Lajos tulajdona, és amiatt nem kívánnám felhívni, hogy engedje át, és nem is fizetnék neki pár millió forintot a használatért" – mondta el a Frizbi-ben.

Bochkor Gábor nem akar egyezkedni Boros Lajossal Forrás: Bochkor Gábor