Hová tűnt Brasch Bence a Csillag születik után?

Brasch Bence
Vágólapra másolva!
Brasch Bence a Csillag születik második évadjában tűnt fel, az elmúlt időszakban azonban nem lehetett látni a képernyőn. Az Origo megkeresésére elmondta, hogy tudatosan vált meg a zenei pályától, jelenleg a Színművészeti Egyetem hallgatója és máig vacillál, hogy a színházi pályája mellett visszatérjen-e az énekléshez.
Vágólapra másolva!

Második évét kezdi ősszel a Színművészeti Egyetemen, sikerült elsőre bejutnia a képzésre. "Mindig érdekelt a színjátszás, már a Csillag születik előtt is játszottam amatőr társulatoknál. Bár a mai napig játssza két dalomat is a Class FM, évek óta nem vagyok aktív a zenei pályán. Most a színjátszás van az életem középpontjában, az egyetemről amúgy sem engednek az első években senkit másutt fellépni."

Pihenteti a zenei karriert

"Jártam falunapokra és városi rendezvényekre a tehetségkutató után, sokat köszönhetek az RTL Klubnak, és a Gold Recordnál az utónevelésem is remek volt, sokat foglalkoztak velem. Máig nagy dilemmám, hogy újra kijöjjek-e saját számmal, de

mindig rájövök, hogy amíg nincs konkrét mondanivalóm, addig felesleges dalt írnom.

Csak azért nem akarok szerezni egy új számot, hogy legyen" - részletezte.

Lenne lehetősége folytatni a zenélést, de egyelőre nem szeretné Forrás: RTL Sajtóklub

Lehetősége lenne fellépni, máig kap felkéréseket, de most nem vállal semmit. "Egyelőre pihentetem a zenei karriert. 2010-ben jelentkeztem az Operettszínház Stúdiójába. A közel négy év alatt kilenc főszerepet játszottam, először a Rómeó és Júliával álltam színpadra. Nagyon szerettem, de több motivációt is kaptam a tapasztaltabbaktól, akik arra biztattak, hogy végezzem el az egyetemet."

Színházi munkái miatt is dicsérik

2009- ben tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, szerinte akkoriban nagyobb volt a felhajtás a tehetségkutatósok körül.

"Kezdetben kevesebb ismert arc került elő a tévéből, így több rajongást, figyelmet kaptunk.

Pont emiatt engem ma is felismernek, vannak, akik megszólítanak, mások csak néznek távolról. Nagy öröm számomra, hogy a színházi munkám miatt is kapok a nézőktől elismerést, sokan a színdarab után jöttek oda hozzám gratulálni."

A színház lett fontos számára Forrás: Brasch Bence

"Most, hogy újra tanulok, nincs lehetőségem dolgozni és nem is tudok úgy élni, mint korábban. Tudom, hogy hosszútávon jövedelmező anyagilag és szakmailag is az egyetem, így nem panaszkodom, a helyemen érzem magam. Szívesen szerepelnék majd magyar mozifilmekben, jónak tartom, hogy újra egyre több jó magyar film készül itthon."