Csonka András: Fejjel mentem a falnak

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Csonka András esett ki a Sztárban sztár vasárnapi adásából, noha a zsűri szerint az eddigi legjobb teljesítményt nyújtotta Kiss Tibiként a színpadon. Augusztus óta megfelelési kényszerben élt, a kieséssel kicsit megkönnyebbült, Majka pedig csókkal köszönt el tőle.
Vágólapra másolva!

"Ez is egy játék, de a játékot persze nagyon komolyan kell venni. Megkönnyebbültem, hogy ez így ért véget. Nagyon örülök annak, hogy belevágtam, de úgy éreztem, fejjel megyek a falnak ebben az egészben" - mondta.

Eddigi legjobb produkcióját nyújtott a zsűri szerint Forrás: TV2

Úgy véli,

magyar könnyűzenei élhangok hemzsegnek a TV2 műsorában,

akiknek a szakmájuk, hogy énekelnek. Lényegében augusztus vége óta teljes készenléti és megfelelési görcsben van, a tévés produkció mellett a színházi próbákat és darabokat sem hanyagolta. A Mokkában a mezőnyről faggatták, de a lehetséges helyezésekről nem akart beszélni.
"Mindenkinek voltak nagy pillanatai, de libabőr és teljes döbbenet Tóth Gabi volt számomra, két sor között is Kovács Katit láttam benne" - mondta.

Szereti az extrém helyzeteket, elégedett a produkcióival, arra pedig büszke, hogy Levy T. levélben megköszönte neki az előadást, és azt is elárulta, hogy ennél a koreográfiánál anno ő is kiköpte a tüdejét, mikor csinálták.

Többször kapott éles kritikát a zsűritől, de nem voltak komoly konfliktusok szerinte, Majka az adásban egy csókkal köszöntötte.

Majka csókkal köszöntötte Forrás: TV2

"Évek óta azt hallom, hogy az sikeres, aki megosztó. Ahogy olvasom a kritikákat, az látszik, hogy ilyen vagyok. Bár le lettünk tiltva a kommentek olvasásáról évekkel ezelőtt, én azt szeretném kérni az emberektől, hogy mindenki iránt picivel több tisztelettel legyenek."