Huszonötödik üzletét nyitotta meg az ötéves magyar cég

Mosás, főzés, takarítás - Szolgáltatások, amik megkönnyítik életed mosás mosoda gif otthon
Vágólapra másolva!
Kecskeméten nyílt meg a Bubbles, Magyarország első nonstop önkiszolgáló mosodaláncának 25. üzlete. A hálózat idén elsősorban a megyeszékhelyeken és a nagyobb vidéki városokban jelenik meg, a következő 3-4 évben azonban 70-100 egységgel rendelkező országos lefedettség elérése törekszik.
Vágólapra másolva!

Korábban bemutattuk a közösségi gazdaság egy új területét meghódító Bubbles önkiszolgáló mosodahálózatot, amely 2011 óta van jelen a magyar piacon. A Bubbles International Zrt. 100 százalékos magyar tulajdonban van, a cég vidéki terjeszkedése Székesfehérváron indult el tavaly novemberben. A tervekhez kockázati tőkebefektetőt is találtak, Karvalits Ferenc, a Magyar Nemzeti Bank korábbi alelnöke, a Wallis Asset Management stratégiai igazgatója állt a vállalkozás mellé.

A vállalat 20-25 franchise-partner bevonásával még legalább 50 mosodai egység nyitását tervezi vidéken.

A cég egy-egy új üzlet kialakítására nettó 22 millió forintot fordít, a beruházás végösszege azonban függ az üzlethelység állapotától, a terület nagyságától és az infrastruktúra állapotától is.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a 2014-es lezárt üzleti évben 29,71 millió forint volt a nettó árbevétele, adózás után pedig közel 43,1 millió forint veszteséggel zárt, ami 42,97 millió forinttal haladta meg a 2013-as adózás utáni veszteségét. A cég alaptőkéje 2014. január 24-én 5,1 millió forint volt.