Vágólapra másolva!
Minden fronton a címvédés a cél a Ferencváros labdarúgócsapatánál - mondta Orosz Pál, a futballcsapatot működtető zrt. vezérigazgatója.

"Szeretnénk jövőre is játék nélkül megszerezni a szuperkupát" - mondta a sportvezető az M1 aktuális csatornán. Orosz Pál hangsúlyozta: az elmúlt öt év munkájának a gyümölcse, hogy a csapat 12 év után újra bajnokságot nyert, ráadásul történelmi, 21 pontos előnnyel végzett az élen.

Az együttes közelgő Bajnokok Ligája-selejtezőjéről Orosz Pál elmondta, természetesen szeretnének bekerülni a csoportkörbe, de azért azt reálisan látni kell, hogy az elmúlt idényben főtáblás klubok költségvetése jóval nagyobb, mint a magyar bajnoké. Megjegyezte, a június 20-án sorra kerülő sorsoláson már az első körben komoly ellenfelet, akár a Celtic Glasgow-t vagy a Dinamo Zagrebet is kaphatják.

Egyből az első körben sztárcsapat jöhet a Groupamába Forrás: Origo

Az FTC szakmai munkáját továbbra is Thomas Doll vezetőedző irányítja. A játékoskerettel kapcsolatban a klubvezető hangsúlyozta, természetesen lesznek majd változások is. "Amennyiben egy játékos olyan ajánlatot kap, amely szakmailag és anyagilag is előrelépést jelent számára, valamint a klub is jól jár, akkor a vezetőségnek meg kell fontolnia."