Ez a játék bárkiből Jedit nevel

Force Trainer 2
Vágólapra másolva!
Az Uncle Milton játékgyártó cég a Las Vegas-i CES-re is kivitte futurisztikus játékát, a Force Trainer 2-t. Ebben bárki Jedivé válhat, a gondolataival harcolhat Kylo Ren ellen, de akár egy X-Winget is kiemelhet a dagobai mocsárból.
Vágólapra másolva!

A Force Trainer 2 ugyan már nem számít újdonságnak, de rengeteg újságírónak először van lehetősége kipróbálni a különleges játékot, hiszen a gyártó Uncle Milton a Las Vegas-i CES-re is kivitte a Star Wars-tematikájú szoftvert.

A futurisztikus kütyü használatához szükséges egy iOS-es vagy androidos tablet, ugyanis ez a készülék vetíti ki a szerkezet közepén található üvegpiramisra a hologramszerű képet, miközben a játékos egy szintén a jövőt idéző, az agyhullámokat olvasó elektroenkefalográfiás (EEG) headsetet visel, és arra fókuszál, hogy „használja az Erőt".

Ha tényleg erősen koncentrálunk egyetlen dologra, akkor a fejünkre helyezett készülék azt érzékeli, és a fókuszált gondolatainkkal droidokat küldhetünk csatába, kiemelhetjük Luke Skywalker X-Wingjét a Dagoba egyik mocsarából,

vagy megküzdhetünk magával Kylo Rennel egy fénykard birtoklásáért.

Ez leírva elég nagy blődségnek hangzik, de akinek volt lehetőségük kipróbálni a speckó játékot, az váltig állítja, hogy működés közben egészen lenyűgöző élményt biztosít a Force Trainer 2, és egyes újságírók esküsznek rá, hogy akkor lehetünk a legeredményesebbek, ha a játék indítását követően egy dalszöveget igyekszünk szóról-szóra felidézni.

Velünk van az Erő Las Vegasban, nem okozunk csalódást a Jedi-mestereknek! Forrás: Origo