Fürdőszobába zárkózott két kislány a betörő elől

Vágólapra másolva!
Egy 14 éves kaliforniai kislány a 4 éves unokahúgával volt otthon, azonnal a fürdőszobába zárkóztak, amikor egy férfi elkezdte rugdosni a bejárati ajtót. A kislány üzenetben kérte meg az anyukáját, hogy hívja a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

A 14 éves Savannah Jones kedden, iskola után a nővére 4 éves kislányára vigyázott montclair-i otthonukban. Hirtelen hangos kopogást hallott. Nem nyitott ajtót, de kinézett, és látta, hogy egy idegen férfi áll az ajtóban. Írt egy üzenetet az édesanyjának, amiben megkérdezte, vár-e valakit, majd azt írta, hogy hívja a rendőrséget. Az édesanyja eközben egy forgalmi dugóban ült.

A kopogás egyre hangosabb és agresszívabb lett, és már a kilincset is rángatni kezdte a férfi, ezért a lány a fürdőszobába zárkózott unokahúgával. A férfi ekkor rúgta be az ajtót. Savannah újabb üzenetben írta meg az édesanyjának, hogy a férfi a házban van.

Megkérte, hogy hívja a rendőrséget, mert fél, hogy a férfi meghallhatja.

A lány édesanyja rémülten szólt a szomszédjuknak, aki hívta a rendőrséget, majd átszaladt a házba, de a betörő addigra elment.

Savannah nem tudta, hogy a betörő már nincs a házban, csak akkor mert kijönni, amikor meghallotta a rendőröket. A 4 éves kislány olyan stresszes állapotban volt, hogy ebben a pillanatban kitört belőle a sírás-zokogás – írja az Inside Edition.

Savannah édesanyja szerint a házból nem vittek el semmit, nem tudja, mit keresett a férfi. A 20–30 év körüli betörőt még keresi a rendőrség.