Axwell and Ingrosso is fellép a Balaton Soundon

Axwell ? Ingrosso
Vágólapra másolva!
Új fellépőket jelentettek be a Balaton Sound szervezői. Idén ott lesz Zamárdiban a svéd gépduó, az Axwell Λ Ingrosso is.
Vágólapra másolva!

Újabb előadókkal bővült az idei Balaton Sound sztárjainak listája. A szervezők csütörtökön jelentettek be új neveket, és ezek közül az Axwell Λ Ingrosso elektronikus zenei duó a leghíresebb. Az egykori svéd house együttes, a Swedish House Mafia két korábbi tagja, Axel Christofer Hedfors és Sebastian Ingrosso hozta létre az Axwell Λ Ingrossót.

A felállás 2014 óta folyamatosan zenél, koncerteztek már

a világ legnagyobb elektronikus fesztiváljain is.

Tavaly ott voltak a VOLT Fesztiválon is. Zenéjük amolyan populáris, emészthető elektromos zene.

Az idei Sound legutóbb bejelentette sztárja még a Grammy-díjas DJ-producer, a 27 éves Zedd. De ott lesz még Zamárdiban a holland veterán house DJ-producer, énekes, zeneszerző Don Diablo, és első alkalommal lép fel Magyarországon Anglia egyik legújabb pop-kedvence, a 21 éves énekesnő-dalszerző-modell Dua Lipa.

Visszatér Zamárdiba Hollandia ultramodern, zajos és egyedülálló elektronikus zenei projektje, a Noisia is, a rap felhozatalt pedig az angol Section Boyz erősíti. A feltörekvő DJ-producer generációt képviseli a Balaton Soundon a legnagyobb amerikai fesztiválokat megjárt huszonéves DJ-hölgy Mija, valamint Belgium új kedvence, a kőkemény basszusokkal kísérletező Eptic.

A magyar fellépők közül biztosan fellép már Zamárdiban a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Wellhello és a Brains.