Magyar válogatott focistákat igazolt az NB I kiesője

Bori Gábor, MTK Budapest
Bori Gábor 2004 és 2010 között 106 mérkőzést játszott kék-fehérben
Vágólapra másolva!
Az NB I-ből kiesett MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Balogh Béla, Bori Gábor és Szentpéteri Viktor is kék-fehérbe öltözik.

Az MTK Budapest 2008-as bajnokcsapatának szélsője, q 33 éves Bori Gábor megfordult többek közt a Leicester Cityben, az Újpestben és a DVTK-ban is. 2004 és 2010 között 106 mérkőzésen 17 gólt és 20 gólpasszt jegyzett kék-fehérben. 2005-ben, Lothar Matthäus kapitánykodása idejében a magyar válogatottban is pályára lépett az Antigua és Barbuda elleni felkészülési mérkőzésen.

Örülök, hogy újra együtt játszhatok korábbi csapattársaimmal, például Kanta Józsival" – mondta Bori Gábor, aki az előző szezonban a Gyirmót FC-t erősítette.

Bori Gábor 2004 és 2010 között 106 mérkőzést játszott kék-fehérben Forrás: mtkbudapest.hu

Balogh Béla, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia legelső évfolyamának tagja is visszatér a Hungária körútra. A kilencszeres válogatott hátvéd megjárta Angliát (Colchester United), Spanyolországot (Real Murcia), majd hazatérését követően kupát nyert a Kecskeméttel. A 32 éves védő legutóbb a Mezőkövesdet erősítette. Balogh Béla 2004 és 2010 között 109 mérkőzésen 11 gólt és öt gólpasszt jegyzett kék-fehérben.

nagyon szerettem itt focizni, mindig is jól éreztem magam a Hungária körúton" – idézte fel a kezdeteket a 32 éves védő.

Kapusposzton a rutinos Szentpéteri Viktor érkezik.

A Finnországot és Máltát is megjárt hálóőr 2010-ben, fél szezon erejéig már játszott az MTK Budapestben. Szentpéteri az előző idényt az NB II-ben szereplő Vácban töltötte, amelynek színeiben 23 mérkőzéséből kilencszer megőrizte kapuját a góltól.