Pink a közönség felett röpködhet a Szigeten

Premiere Disney’s “Alice Through The Looking Glass” - arrivals lifestyle film Horizontal
Singer-songwriter Pink attends the premiere of Disney's "Alice Through The Looking Glass" with her husband Carey Hart (L) and daughter Willow Sage Hart, May 23, 2106 at the El Capitan Theatre in Hollywood, California. / AFP PHOTO / Robyn BECK
Vágólapra másolva!
Lenyűgöző látványvilágra és akrobatikus show-elemekre számíthatunk a Szigeten Pinktől, aki, mint turnéállomásainak mindegyikére, Budapestre is magával hozza családját. Az énekesnő már különleges igényeit is leadta a szervezőknek.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is megírta, Pink egy hosszabb kihagyás után kezdett újra turnézni, így ő maga is lámpalázas volt koncertsorozata kezdetén, azóta viszont sikerrel veszi az akadályokat, és

szigetes koncertjén is valami nagyon látványos dologra készül.

A szervezők szerint még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekel majd néhány dalt - kíváncsiak vagyunk, hogy ez összejön-e.

Pink már üzent is a rajongóinak a Facebookon:

„Sziget Festival! Ott lesztek?” - írta ki magyarul az oldalára.

Az énekesnő már a saját és népes kíséretének kéréseit is leadta a szervezőknek. Pink listáján elsőként két csokor fehér rózsa szerepel, amit az öltözőjében szeretne látni, és azt is leszögezte, hogy - mivel a családjával érkezik - gyerekbarát legyen az öltöző.

Dinner time

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Mivel nagyon figyel az étrendjére, többféle tea, organikus méz, organikus citrom és egy halom különböző, szintén természetes módon termesztett bogyós gyümölcs is van a listán. De organikusnak kell lennie a szeletelt sárgarépának és zellerszárnak is.

A show-jában szereplő táncoslányoknak gyümölcs- és zöldségtálat, avokádót, 70 százalékos kakaótartalmú csokit és egy zacskó gumimacit rendeltek. A fiúk csokiszeletet kértek a zöldségek és gyümölcsök mellett.

Pink a fesztivál -1. napján, szerdán lép fel a nagyszínpadon,

de koncertezés közben még klipet is forgat új dalához. A What About Us-t elvileg pontosan a szigetes koncertje utáni napon, augusztus 10-én ismerheti meg a nagyvilág, de hátha a budapesti közönség is hallhat majd belőle valamit..