Kommandósok mentettek meg egy fiatal anyukát Kassán

szlovák kommandósok
A kassai kommandósok szerda délelőtt épp a gyakorlópályáról tértek vissza a laktanyába, amikor a mikrobuszuk előtt rosszul lett egy fiatal nő, akinek állítólag perceken múlt az élete. A szlovák "tekesek" azonnal akcióba léptek (illusztráció).
Vágólapra másolva!
A kommandós akció szerdán Kassa egyik forgalmas kereszteződésében történt, ahol a fiatal nő elájult a zebrán. Az épp arra közlekedő kommandós egység azonnal közbelépett, és megmentették a kisgyermekes anyuka életét - számolt be közösségi oldalán a Szlovák Országos Rendőrfőkapitányság.
Vágólapra másolva!

A kassai kommandósok épp egy bevetési gyakorlatról tértek vissza mikrobuszukkal a rendőrségi kaszárnyába, amikor

egyikük észrevette, hogy a kereszteződésben az átkelőn összeesett egy fiatal nő, akivel ott volt 5 éves kisfia is.

A szlovák készenlétisek azonnal akcióba lendültek, furgonjukkal keresztbeálltak az úttesten.

A kassai kommandósok szerda délelőtt épp a gyakorlópályáról tértek vissza a laktanyába, amikor a mikrobuszuk előtt rosszul lett egy fiatal nő, akinek állítólag perceken múlt az élete. A szlovák kommandósok azonnal akcióba léptek (illusztráció). Forrás: facebook: Polícia SR

Miközben riasztották a mentőket, a csapat egy része leállította a forgalmat, azaz biztosították a terepet, amíg társaik

elsősegélyben részesítették az addigra már görcsös rohamoktól szenvedő, felakadt szemű, habzó szájú fiatalasszonyt, akinek állítólag csak perceken múlt az élete, ugyanis megfulladhatott volna.

Mindeközben egy társuk biztonságos helyre kísérte, és próbálta megnyugtatni a nő halálra rémült, zokogó kisfiát.

Mire negyedórán belül kiérkeztek a mentők, a kommandósok már stabilizálták az anyuka állapotát, és már magánál volt, amikor a hordágyon berakták a mentőautóba.