Ha hiányzott Gáspár Kata és a 200 első randi, van egy jó hírünk

200 első randi
Vágólapra másolva!
Megkezdődtek a VIASAT3 saját gyártású sorozatának újabb forgatási munkálatai. A napi fikciós sorozat második évada ősszel kerül képernyőre, 58 új, egyórás epizóddal. A széria jeleneteit Budapest számos pontján és egy több, mint 1000 négyzetméteres stúdióban veszik fel.
Vágólapra másolva!

A második évadban tovább követhetjük Luca (Gáspár Kata) történetét, hiszen az epizódok pontosan ott folytatódnak, ahol az első széria zárult. Rövidesen megtudjuk, hogy apja (Szerednyey Béla) és nevelőapja (Trokán Péter) túlélték-e a szörnyű motorbalesetet és persze az is eldől, lesz-e lagzi Zita (Kovács Panka) és Erik (Simon Zoltán) eljegyzéséből.

Forrás: Viasat3

Luca próbálja túltenni magát a legutolsó szerelmi csalódásán, és újra beleveti magát a randizásba. Közben pedig azon dolgozik, hogy egyszer s mindenkorra tisztázza Márk (Mészáros András) és Félix (Kékesi Gábor) iránti érzéseit. Sok új kihívással szembesül, még imádott munkája is veszélybe kerül egy régi ismerős felbukkanásával.

Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3

Az eddig megszeretett karakterek természetesen visszatérnek a képernyőre, azonban számos új szereplővel, színésszel bővül a csapat. Érkezik például Hegyi Barbara, Csonka András, Kolovratnik Krisztián, Gubik Petra és Száraz Dénes is.

Forrás: Viasat3
Forrás: Viasat3

A 200 első randi a VIASAT3 eddigi legnagyobb költségvetésű produkciója, amelynek folytatását idén ősszel láthatják a nézők a csatornán. A forgatás megkezdődött, így Budapest számos pontján és a sorozat belső helyszíneinek teret adó stúdióban párhuzamosan zajlanak a felvételek a következő hónapokban.