Ingyen tölthető az Alan Wake és a For Honor

alan wake remedy
Alan Wake
Vágólapra másolva!
Két fantasztikus játékot osztogat az Epic Games Store.
Vágólapra másolva!

Hihetetlen idők járnak a számítógépes játékosokra, a digitális játékboltok promóciós célból már évek óta rendszeres időközönként ingyenjátékokat osztogatnak. Ezen a téren idén kétség kívül az Epic Games Store viszi a prímet, a cég hetente váltogatja az éppen kínált ingyenjátékot, ráadásul immáron a második alkalommal is rögtön kettőt ad oda az érdeklődőknek.

Alan Wake Forrás: Remedy

Most elérhetővé váltak az eheti címek, és bizony ezúttal sem érheti szó a ház elejét. Az egyik játék a finn Remedy által fejlesztett Alan Wake, az egyjátékos, harmadik személyű nézetet használó kaland-thriller lényegében olyan, mintha egy Stephen King könyv videojátékos változata lenne.

„Mikor a bestseller író, Alan Wake felesége eltűnik a nyaralásuk során, a keresésekor egy olyan thrillerből bukkannak fel lapok, melynek megírására nem is emlékszik. Sötét erő ólálkodik Bright Falls kisvárosában, Wake-et az épelméjűség határára taszítva a rejtély megoldásáért és szerelme megmentéséért vívott küzdelemben" – áll a hivatalos reklámszövegben.

For Honor Forrás: Ubisoft

Az eheti másik ingyenjáték a sztorimódja ellenére elsősorban a multiplayer akcióra vágyókat szolgálja ki, a For Honorben lovagokkal, vikingekkel és szamurájokkal kaszabolhatják egymást a játékosok. Ebből sejthetően a közelharc van a fókuszában, nem a megszokott, lövöldözős játékról van szó.

A játékok igényléséhez csak egy ingyen regisztrálható Epic Games Store felhasználói fiókra van szükség, a beszerzésük után szokás szerint „örökre" megtarthatóak, de a letöltésükhöz telepíteni kell a bolt kliensprogramját.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!