Konferenciákat tart az EA és az Ubisoft

assassins creed valhalla videojáték ubisoft
Assassin's Creed: Valhalla
Vágólapra másolva!
Júniusban és júliusban jelentik majd be a játékaikat.
Vágólapra másolva!

Az E3 elmaradása kihívás elé állította a játékkiadók és a játékfejlesztők egy részét, hiszen borult a bejelentéseik ütemezése, új módot kellett találniuk ezek megtételére. Az EA számára ez nem volt hatalmas probléma, hiszen egy ideje már már amúgy is különcködött, teljesen saját eseményt szervezett az E3 alkalmából Los Angelesbe vándorolt médiamunkásoknak.

Assassin's Creed: Valhalla Forrás: Ubisoft

Éppen ezért is a cég nemrég bejelentette, hogy az interneten közvetített módon idén is megrendezi az EA Play sajtóeseményét. A bárki által szabadon követhető konferencia június 11-én lesz, ezen fogja bejelenteni a legújabb játékait, továbbá információkat szolgáltat majd a már ismert és kiadott termékei jövőjéről. Plusz kézenfekvő volna, ha a Playen mutatná be a Mass Effect-trilógia remasterelt változatát is.

Most az Ubisoft is csatlakozott a klubhoz, a francia kiadó július 12-én fogja megrendezni az első Forwardot, ezt is bárki követheti majd élőben az interneten. A kiadó szerint „exkluzív játékhírekre, leleplezésekre és egyebekre" lehet számítani; jó eséllyel ezen az eseményen már mutogathat tényleges játékmenetet az Assassin's Creed Valhallából.

Végül érdekes, hogy a héten mutatkozott be a Guerrilla Collective digitális játékexpó is, a jelek szerint az indie fejlesztők számára ez lehet idén az E3 helyetti pótesemény.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!