Máris karanténba került egy Bundesliga-játékos

Bundesliga restart / special matchday. jersey professional footballer GAME DFL men Bundesliga TEST ball sport test game corona crisis SPO 2019 professionals pandemic 1st league league game Soccer football player spread football football continuation SP Co
A tervek szerint szeptember 18-án rajtol a német labdarúgó-bajnokság 2020/21-es idénye
Vágólapra másolva!
Szombaton újraindul a német Bundesliga a koronavírus-járvány miatti két hónapos szünetet követően. A rajt előtt sokan aggodalmukat fejezték ki, egy játékos máris karanténba került.

A Werder Bremen csapata péntek délután közölte, hogy a klub egyik játékosának környezetében derült ki valakiről, hogy elkapta a koronavírust, így kéthetes karanténba került a focista.

A közleményben azt is írták, hogy a játékos koronavírustesztje negatív lett, de természetesen a hosszú lappangási idő miatt így is izolálni kell az illetőt, akit a klub nem nevezett meg.

A Bundesliga az első a topbajnokságok közül, amely a koronavírus-járvány kitörése óta újraindul. Az első meccsek szombaton lesznek, a Werder Bremen hétfőn lép majd pályára.

A Bundesliga orvosi protokollja alapján egyébként nem kell egy egész csapatnak karanténba vonulnia akkor sem, ha egy játékos pozitív eredményt produkálna, csak a játékost szükséges izolálni.