Keménymag: Apáti Bence volt Gyurcsányné és vörös telefonon fogadta a kirúgott Index-főszerkesztő hívásait

Keménymag, Hír TV
Vágólapra másolva!
A Hír TV Keménymag című műsorának kedd esti adásában természetesen a fő téma az indexes belháború és a szerkesztőség felmondása volt. 
Vágólapra másolva!

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa (és a Budapesti Operettszínház balettigazgatója) a kedd esti adásban elmondta, hogy számtalan alkalommal bebizonyosodott az, hogy van egy "nagyon specifikus ízlése" az Indexnek.

- mondta Apáti Bence. Egyébként a műsor talán legviccesebb pillanatai azok voltak, amikor Apáti Bence játszotta Gyurcsány Ferencné szerepét, és egy, a szocializmust idéző vörös telefonon fogadta a kirúgott Index-főszerkesztő tisztelettudó hívásait.

Egyébként nemcsak a "kulturális" "újságíró" került szóba, Jeszenszky Zsolt publicista és Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója a műsorvezető Velkovics Vilmossal számba vette a magukat függetlennek és objektívnek lódító, egykori Index-dolgozókat. Így a televíziós "szakértőt", a Soros pénzén a migránsokról propagandát gyártó és a magyar választókat gyalázó agitátort és a többi, baloldali propagandistát is.