Egy innovatív pékség üzembe állította a világ első kenyérautomatáit

koronavírus ukrajna ungvár
Kenyérbolt Ungváron 2020. április 11-én délelőtt.
Vágólapra másolva!
Annak érdekében, hogy a járvány időszakában is biztosítsák a biztonságos vásárlást, kenyérautomatákat állított fel egy lengyel pékség.
Vágólapra másolva!

Az Asprod pékség

a lengyelországi Szczecinben négy helyen állított üzembe kenyérkiadó automatát.

Ezek célja, hogy a vásárlók gyorsan, egyszerűen és teljesen biztonságosan hozzáférhessenek a friss kenyérhez. A megoldás egyféle válasz a koronavírus-járvány okozta kihívásokra - írja a portalspozywczy.pl lengyel hírportálra való hivatkozással a magyarmezogazdasag.hu.

A kenyér az egyik legnépszerűbb és alapvető élelmiszer, ezért elérhetőségének biztosítása az egyik legfontosabb dolog. Ez volt a pékség legfőbb célja az automaták üzembe helyezésével. A járvány miatti korlátozások, az üzletekben álló hosszú sorok, valamint a vevők aggodalma, például, hogy a hagyományos vásárláskor mások is megfoghatják a pékárukat, arra ösztönözte a céget, hogy olyan új megoldásokat keressen és valósítson meg, amelyek ebben a szektorban szokatlanok.

null

null

Az innovatív pékség a karantén idején e-üzletet indított, ahol biztonságos online fizetéssel megrendelhették a pékárukat az interneten, majd átvehették a kívánt üzletben.

Ez a szolgáltatás Szczecin, valamint a tengerparti lengyel nagyvárosok egyes pontjain érhető el, és ennek abban az időszakban nagy jelentősége volt.

Illusztráció Forrás: MTI/Nemes János

A pékség további újítása az autós-kenyérvásárlás:

szintén Szczecinben üzemeltetik az Asprod Drive-ot, ahol úgy lehet kenyeret vásárolni, hogy nem kell az autóból kiszállni.

null

null

Augusztus elején aztán a vállalkozás egy lépéssel még tovább ment és négy kenyérautomatát állított fel Szczecinben,

amelyek hasonlóan működnek, mint az italokat vagy édességeket árusító automaták.

A gépeket naponta feltöltik csomagolt friss pékáruval. A terméket bankkártyával lehet kifizetni, és garantáltan senki nem férhet hozzá az árukhoz, csak az, aki kifizette, így megvalósult a teljesen biztonságos vásárlás.