Apás szülésre készülnek Radics Gigiék

Mikus Áron és Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Radics Gigi terhessége harmadik trimeszterében jár már, heteken belül megszületik a kislánya.
Vágólapra másolva!

"A gyerek az eszemet is eszi" - mesélte a Ripostnak az énekesnő. "Sokkal feledékenyebb vagyok, amióta babát várok. Többször előfordult, hogy elindultam a konyhába és útközben elfelejtettem, mit is akartam. Ez picit rémisztő, de legtöbbször vicces helyzeteket teremt" - tette hozzá.

Radics Gigi és Mikus Áron Forrás: Mikus Áron/Instagram

"Csak így a vége felé érzem, hogy teherrel is jár a terhesség. A nagy meleg például kikészített. Éjjel pedig már alig tudok aludni, a mosdóba járás is elég sűrű. De összességében nincs okom panaszra, könnyű terhességem van, ezért hálás vagyok" - árulta el.

Barátjával már nagyon várják a babát, apás szülést terveznek. "Szerencsére mindig megoldható volt, hogy eljussak a kötelező vizsgálatokra, de a párom nem mindig tudott bejönni velem az ultrahangra a korlátozások miatt. Az ilyen alkalmakat nehezen éltük meg, de elfogadtuk. Azt viszont szeretném, hogy Áron bent legyen velem a szülőszobán. Ő sem ellenkezik a témában. Én biztos vagyok benne, hogy életünk legszebb napja lesz. Most azért szorítok, nehogy bekavarjon a járványhelyzet" - mondta.