Vágólapra másolva!
Az OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati első mérkőzésén a három meccset követően egyaránt 4-4 ponttal álló Mezőkövesd fogadta az első osztályba frissen feljutott Budafokot. A találkozón a kövesdiek második félidei góljának köszönhetően hazai győzelem született.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, ami meglátszott a labdabirtokláson is, nagyjából fele-fele arányban volt a hazaiaknál és a vendégeknél a labda. A mezőkövesdiek négyszer, míg a budafokiak kétszer próbálkoztak kapura lövéssel, előbbiek kétszer el is találták azt, azonban Póser a helyén volt, így egyik próbálkozásból sem lett gól.

A második játékrészben 0-0-ról folytatódott a küzdelem a három pont megszerzéséért. Itt már kevesebb mint öt percet kellett csak várni a mérkőzés első góljára. Egy budafoki támadás utolsó átadásába hiba csúszott, így a mezőkövesdiek kontrázni tudtak. Mindössze két passz kellett ahhoz, hogy felérjenek Póser kapuja elé, ahol

Besirovic kiváló jobb oldali beadását követően Serderov talált be közvetlen közelről a kapuba, ezzel 1-0-ra módosítva az eredményt.

A folytatásban mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre, de egyik csapat sem tudta bevenni a másik kapuját, így a Mezőkövesd 1-0-ra nyert, és otthon tartotta a három pontot. Ezzel a kövesdiek ugyanúgy hét ponttal állnak a tabella elején, mint az egy meccsel kevesebbet játszó Ferencváros. Az újonc Budafok továbbra is négy pontos a bajnokságban.