Megnyerte a Sztárban sztár adását az énekes, aki a koronavírusos Pély Barna helyett ugrott be

sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Színvonalas produkciókkal folytatódott a show a TV2-n, de Pély Barna pozitív tesztje miatt nem tudott megjelenni a stúdióban.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár negyedik adását a koronavírus is alakította, ugyanis Pély Barna bejelentette, hogy elkapta a fertőzést, így nem tudott megjelenni a show-ban. Helyére a múlt héten kiesett Horváth Boldi ugrott be, nem is okozott csalódást, noha csak pár órája maradt a felkészülésre. A mezőny fele a maximális 40 pontot kapta, a zsűrilista végén Szabó Ádám, Curtis és Péter Szabó Szilvia álltak. A pluszpontokkal Curtis elmozdult a kiesőzónából és a középmezőnyhöz csapódott.

Az összesített versenypontok alapján Péter Szabó Szilvia és Miss Mood álltak a lista végén, Horváth Boldi pedig az élre ugrott, Tóth Andit megelőzve. Ez érdekes helyzet volt: egy beugró nyerte a hetet, egy olyan előadó, aki egy napja még azt sem tudta, hogy jelenése lesz a stúdióban. Az adásban amúgy kapcsolták Pély Barnát is, aki hőemelkedése miatt kért tesztet, de mire meglett az eredmény, 37 alá ment a hőmérséklete. Mint mondta, nincs baja, de jobb az óvatosság, hiszen tünet nélkül is fertőzhet.

Nézze meg Köllő Babett szörnyű ruháját:

Horváth Boldi produkciója:

Curtis és a Ding-dong:

Tóth Andi is remekelt:

Szabó Ádám a show-ban:

Köllő Babett szerint toronymagasan ez volt a legjobb este, mindenki remekelt, olyan volt, mint egy „best of" adás, majd Miss Moodot emelte ki. Bereczki Zoltán szerint elfedték a gyengeségeiket valamilyen erősséggel, elsöprő volt az este, és a „maximum lécet csapkodták." Kökény Attila sem fukarkodott a nagy szavakkal, szerinte történelmet írtak, ennyi 40 pontos nem volt még. Papp Szabi megköszönte, hogy nem a röhögésről szót az este, és mindenki rengeteget foglalkozott a karakterével.

Miss Moodnál rezgett a léc, de végül Péter Szabó Szilvia esett ki - de a fináléban újra képernyőn lesz.