Újra színpadra áll a Carbonfools egykori frontembere, Fehér Balázs

Fehér Balázs és zenekara: Kovács Balázs, Fehér Balázs, Gráf Róbert, Varga-Tóth Simon
Vágólapra másolva!
5 év szünet után első szólólemezével tér vissza a színpadra Fehér Balázs, a Carboonfools egykori frontembere
Vágólapra másolva!

A Carbonfools egykori frontembere, Fehér Balázs öt éves szünet után visszatér a zenéhez, és színpadra áll. Első szólólemezét október 24-én mutatja be az Ötkertben mutatja be. Az album az I am címet kapta, és stílusát experimental elektro-akusztikus popzeneként határozták meg az alkotók. Fehér Balázs véleménye alapján az album dalainak segítségével közelebb

juthatunk ahhoz, hogy feltárjuk és megismerjük valódi természetünket.

Fehér Balázs és zenekara: Kovács Balázs, Fehér Balázs, Gráf Róbert, Varga-Tóth Simon Forrás: Origo

A lemez dalainak szövegét Fehér Balázs írta, zenéjét pedig a zenekar tagjaival (Varga-Tóth Simon - szólógitár, Gráf Róbert - billentyűk, Kovács Balázs - basszusgitár) közösen szerezték. A zenekar tagjai Balázson kívül kevés színpadi tapasztalattal rendelkező fiatalok. A formációhoz mostanában csatlakozott Halász Máté dobos is.

Az album első, Who's Real? című számának klipjét szeptember közepén élesítették a YouTube-on. Annyit lehet tudni, hogy az album dalait egyenként egymásután fogják kiadni, ezért az lemez hanganyaga először az ötkertes koncerten hallgatható meg egyben. A fellépés előtti egy órában Fehér Balázs és zenekarának kedvenc dalai szólnak majd, illetve lesz egy 20 perces beszélgetés is velük. A lemezre 11 dal került, de a koncerten elhangzik majd Fehér Balázs 3 korábbi szólódala is, a Help Me, a Hello és a Top Of The Hill.