Felesége halála után újra szerelmes a Dallas 71 éves Bobbyja

Monte-Carlo Television Festival 60th Anniversary Reception television festival Horizontal HEADSHOT
Patrick Duffy attends the Monte-Carlo Television Festival 60th Anniversary Reception at Sunset Tower Hotel in Los Angeles, California, on January 5, 2020. (Photo by LISA O'CONNOR / AFP)
Vágólapra másolva!
A Dallas egykori Bobbyjának, a 71 éves Patrick Duffynak új szerelme van egy 65 éves színésznő és énekesnő, Linda Purl személyében.
Vágólapra másolva!

Újra rátalált a szerelem a Dallas-ban Bobby Ewingként látott Patrick Duffyra, a színész ugyanis a világjárvány alatt levelezni kezdett a régi barátaival, köztük Linda Purl színésznővel és énekesnővel – akivel aztán bizalmasabb kapcsolata alakult ki. Duffy ez után 20 órát vezetett Purl házáig, azóta is együtt vannak.

Patrick Duffy idén januárban Forrás: AFP/Lisa O'connor

"Egy hihetetlenül boldog párkapcsolatban élek. Soha, egy percig nem gondoltam volna, hogy ez újra megtörténhet. Soha nem gondoltam volna, hogy ismét így tudok majd érezni" – mondta Duffy a People magazinnak. Purl Instagram-oldalán egy közös videó is látható róluk:

Duffy korábban több mint negyven évig volt Carlyn Rosser balett-táncos férje – 1974-ben házasodtak össze –, de az asszony meghalt 2017-ben.