Britney Spears az apja miatt nem hajlandó színpadra lépni

Heti trendjelentés: Britney Spears a '90-es években ragadt, és nagyon nem áll jól neki
Vágólapra másolva!
Az énekesnő addig nem fog koncertet adni, amíg az apja kezeli a pénzügyeit, és beleszólása van a karrierjébe. 
Vágólapra másolva!

Britney Spears válása után, 2007 környékén kezdte elveszteni a kontrollt saját élete felett. Ekkor jogi úton jelölték ki apját, James Spearst, hogy felügyelje pénzügyeit, tárgyaljon a fellépéseiről. Britney Spears pedig 12 év után, a közelmúltban kérvényt nyújtott be ügyvédjén keresztül, amivel szerette volna megszüntetni ezt a függőségi viszonyt apja és közte. A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság azonban elutasította a felfüggesztési kérelmet. Erre Britney Spears ügyvédje azzal próbált érvelni, hogy védence

félelemben él az apja miatt,

és ha a bíróság nem szünteti meg a – szerintük már indokolatlan –felügyeletet, akkor az énekesnő nem fog koncertezni. A bírónőt elsőre nem hatotta meg a kommentár, azonban azt mondta, megfontolandónak tartaná az ügy további vizsgálatát, ha több információval támogatnák meg.

Britney Spears Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

Az apa ügyvédje pedig azzal érvelt védence felügyeleti szerepének megtartása mellett, hogy ennek köszönhetően menekült meg egy 60 milliós adósságtól az énekesnő. Emellett azt is mondta, „nem hiszem, hogy tonnányi bizonyítékkal tudnák alátámasztani, miért kellene felfüggeszteni védencem felügyeleti jogát” – írja az NME. Annak ellenére, hogy a bírónő elutasította a felfüggesztési kérvényt, kijelölt egy harmadik felet, egy vagyonkezelő céget, amelyik egyelőre az apával együtt felügyeli a popsztár pénzügyeit.

A fenti képet Britney Spears még tavaly tavasszal tett ki az Instagram-oldalára, mert éppen apja megromlott egészségi állapota miatt egy időre visszavonult a koncertezéstől. Akkor annyira kiborult, hogy pszichiátriai kezelésre is szorult. Aztán néhány hónappal később már távolságtartási végzést nyújtottak be volt férjével közösen az apja ellen, aki állítólag kezet emelt az unokájára, Britney Spears egyik gyerekére.