Késik a Tesla Cybertruckjának játékváltozata

Tesla Cybertruck Mattel, játék, autó,
mattel tesla cybertruck
Vágólapra másolva!
Idén várhatóan nem kerülhet a karácsonyfák alá ajándéknak a Tesla Cybertruckjának játékváltozata, mivel a gyártó bejelentette, nem tudja azokat december közepétől szállítani.
Vágólapra másolva!

A játékgyártó óriás Mattel februrárban már rendeléseket vett fel a Cybertruck kicsiny, 20 dolláros változatára, és egy nagyobb, 1:10 méretarányú modelljére, mely 400 dollárba (mintegy 120 ezer forintba) kerül. Mostanra azonban kifogytak abból, és a cég azt közölte, "váratlan kihívások" merültek fel a gyártásnál, így kénytelen néhány hónappal elhalasztani a termékek szállítását.

A Tesla Cybertruck játékváltozatai Forrás: Mattel

A cég szóvivője azt mondta, bizonyosan késések lesznek a távirányítású kicsinyített teherautó-másolatoknál, de mindent megtesznek azért, hogy vevők 2021. május 1-ig megkapják a rendelt termékeket.

A vállalat azt is közölte, a csúszás egyedi, elszigetelt probléma.

A termékeket egyébként már korábban exkluzív kiadású gyűjtői termékekké minősítették azért, hogy megkülönböztethessék őket a vállalat tömegcikkeitől.

Az igazi Cybertruck egyébként várhatóan csak a jövő év végén kerül forgalomba, miután befejeződik a gyártáshoz szükséges új üzem felhúzása a texasi Austinban, írja a Bloomberg.