Olcsón jön a szemüvegkeretre erősíthető fülhallgató

jbuds frames fülhallgató fejhallgató
JBuds Frames
Vágólapra másolva!
Elméletileg közel bármely modellen használható a JLab terméke.
Vágólapra másolva!

Idén sem lesz hiány a viselhető eszközökből a virtuálisan megrendezésre kerülő CES 2021 kiállításon, ám könnyen elképzelhető, hogy sokak számára mind közül a JLab terméke bizonyul a legérdekesebb megoldásnak. A JBuds Frames egy sztereó hangszórópár, a szemüvegkeretek száraira felerősíthető eszköz a klasszikus fülhallgatók helyettesítésére szolgál. Maga a koncepció nem újdonság, azonban ez az egyik első kifejezetten megfizethető modell.

JBuds Frames Forrás: JBuds

A gyártó nem bonyolította túl a koncepciót: a kiáramló hanghullámok irányának a vezérlésével a Frames közvetlenül a viselő fülkagylóiba sugározza a hallgatott tartalmakat, így elméletileg szinte semmit sem lehet hallani azokból a viselő közelében.

Természetesen a gyártó nem állítja, hogy prémium hangminőségre képes a megoldása, azonban nagyon jól jöhet az olyan helyzetekben, mikor az éppen szóló zene mellett a környezeti hangokat is szeretnék hallani a viselők, például edzés vagy munka közben kiváló megoldásnak bizonyulhat.

JBuds Frames Forrás: JBuds

A JBuds Frames vezeték nélküli headsetként is működik, így zenék és podcastok hallgatása mellett telefonhívások is folytathatóak vele, egy töltéssel elvileg 8 óra akkus üzemidőre lehet számítani. Az oldalán a hangerővezérlő billentyűk mellett a hívások fogadására és elutasítására, továbbá hangszínszabályzásra kitalált gombok is találhatóak.

A termék tavasszal kerül majd piacra 50 dolláros, olyan nettó 15 ezer forintos áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!