Csaknem a folyóba dobta az NFL-győztesek trófeáját Tom Brady

Tampa Bay Buccaneers Victory Parade GettyImageRank2 Color Image HORIZONTAL SPORT nfl drone drone point of view AMERICAN FOOTBALL
Hatalmas ünneplés zajlott a floriadai Tampában a vasárnapi Super Bowlmegnyerése után
Vágólapra másolva!
Floridában hatalmas ünneplésben részesítették a vasárnap Super Bowlt nyerő Tampa Bay Buccaneers csapatát. A járványhelyzet ellenére megtartott parádén a csapat irányítója, a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady csaknem a Hillsborough folyóba dobta a Vincent Lombardi trófeát.

Rajongók ezrei álltak a folyó partján, hogy részesei legyenek a győztesek parádéjának. A játékosok hajókkal vonultak fel, úgy ünnepeltek.

Tom Brady ekkor csapattársának, Rob Gronkowskinak dobta fel a trófeát, amelyet Gronkowski elkapott ugyan, de a díszes trófea csaknem a vízbe esett.

Hatalmas ünneplés zajlott a floriadai Tampában a vasárnapi Super Bowlmegnyerése után Forrás: AFP/2021 Getty Images/Julio Aguilar

A parton álló nézők ezt a dobást ugyanolyan lelkesen ünnepelték, mint a Tampa vasárnapi győzelmét.

tette fel a kérdést Tom Brady.

A hajós felvonulás láttán nem volt mindenki boldog. A tampai polgármester, Jane Castor többször felszólította a parton álló szurkolókat, hogy tartsák meg a biztonságos távolságot. A Reuters jelentése szerint ez nem mindig sikerült.

Tom Brady (sárga pólóban) a hajón, miután csapattársának dobta a Vincent Lombardi trófeát Forrás: AFP/2021 Getty Images/Mike Ehrmann

Az is problémát okozott, hogy számos szurkoló magánhajót bérelt, és azokkal eredt az NFL-játékosok hajóinak a nyomába. A jelentések szerint a járványügyi szabályokat itt sem sikerült maradéktalanul betartani.

Ám ez Tom Bradyt és ünneplő csapattársait aligha érdekelte.

Forrás