Vágólapra másolva!
A másodosztályú DVSC hosszabbításban 2-1-re legyőzte a szintén a második vonalban szereplő Siófokot, amivel bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Magyar Kupában.

Dzsudzsák Balázs már a 4. percben veszélyeztetni tudta az ellenfél kapuját, de Szmola ekkor még védeni tudott. Nem úgy a 10. percben, amikor szintén a 108-szoros magyar válogatott középpályás volt a főszerepben, aki jól vette észre, hogy a siófoki védők megfeledkeznek Tischler Patrikról, aki megszerezte a vezetést.

A szünet előtt Szakály Attila közel járt az egyenlítéshez, de távoli lövésével a felső lécet találta el. A második félidőre Waltner Róbert, a Siófok vezetőedzője négy új játékost is a pályára küldött. A Debrecen is cserélt - ekkor még nem Dzsudzsák, hanem Bévárdi hagyta el a pályát.

45 percnyi játék után a MOL Magyar Kupában Tischler góljával 1:0-ra vezet a DVSC.

Közzétette: BFC Siófok hivatalos oldala2021. február 24., szerda

Dzsudzsák a 63. percben, a gólszerző Tischlerrel együtt hagyta el a pályát. A második félidő egyetlen komoly lehetősége Pintér Ádám előtt adódott, akinek a lövését a 73. percben blokkolta a vendég védelem.

A 90. percben Pávkovics lerántotta Gaált, amivel megkapta második sárga lapját, és így a kiállítás sorsára jutott. Ami ennél nagyobb baj volt a debreceniek számára, hogy Gaál Bálint a megítélt szabadrúgásból kiegyenlített és hosszabbításra mentette a találkozót.

Gaál Bálint szabadrúgásgóljával egyenlített csapatunk a Loki ellen!!! 2x15 perc hosszabbítás következik!

Közzétette: BFC Siófok hivatalos oldala2021. február 24., szerda

A kétszer 15 perc ráadásban az egyre fáradtabb csapatok sokáig nem tudtak komolyabb helyzeteket kialakítani. Ha nagy nehezen is, de a Loki mégsem kényszerült büntetőpárbajra, ugyanis a 122. percben Varga József megszerezte a győzelmet érő találatot.

A Puskás Akadémia-Újpest mérkőzésen az első félidő ráadásáig kellett várni az első találatra, amikor Junior Tallo egy erős és pontos lövéssel megszerezte a vezetést az újpestieknek.

A második játékrészben ismét az utolsó percek hoztak újabb gólokat, a 83. percben a Puskás Akadémia kiegyenlített. Nagy lövését Pajovic még védeni tudta, azonban a kipattanót Joao Nunes közelről az üres kapuba fejelte.

Nem tartott sokáig a hazaiak öröme, alig egy perccel később Georgi Beridze góljával az Újpest 2-1-re megnyerte a mérkőzést, kiejtve ezzel az NB I második helyén álló riválisát. A fővárosiak a következő körben a Mezőkövesd ellen lépnek pályára.