Meghízott az exatlonos, pedig 117 futama volt eddig

exatlon
Vágólapra másolva!
Móricz Dánielre felszaladt pár kiló plusz, abban a két hétben, amíg a Bajnokok a villában időztek. Erről, és egy csapattárs elvesztéséről mesélt. 
Vágólapra másolva!

Milyen érzések vannak benned a második győztes párbaj után?
Elég sok kavarog bennem, vegyes érzelmek ezek. Nagyon örülök, hogy nyertem és bebizonyítottam, hogy van még helyem itt az Exatlonban, de közben nagyon sajnálom, hogy Ákossal kellett párbajoznom és tőle kell elbúcsúznunk. Nagyon jó barát, nagyon jó ember és nagyon erős ellenfél volt. Remélem, minél előbb túl tudok lenni ezen és megerősít.

TV2

Meg tudtok birkózni Ákos elvesztésével?
Kell egy kis idő, hogy feldolgozzam, de ez szerintem pár nap alatt megtörténik, és utána csak táplálkozni tudok a párbajból, abból, amit Ákos tanított és itt hagyott nekünk.

Két hete a villában vagytok, és saját bevallásod szerint felszaladt rád pár kiló. Minek köszönhető? Ennyivel jobb a villában az étel, hogy nem tudod visszafogni magad?
Nem is a villa ételein múlik ez. A kerékpározáshoz képest itt azért kevesebbet, és más típusú mozgást végzek. Jól érzem magam a bőrömben, szoktunk is ezen viccelődni, hogy pocakot is növesztettem, de én úgy érzem, hogy a pályákon sem hátráltat ez, gyorsulni is tudok a pályán.

Zavarnak a felszaladt kilók vagy nem foglalkozol ezzel?
Engem nem foglalkoztat, természetesen nem szeretném, hogy elszaladjon velem a ló. Most tudom kimaxolni a teljesítményemet, ha ehhez az kellett, hogy feljöjjön pár kiló, nem bánom.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?