Horrorbaleset Floridában, öten haltak meg, köztük három gyerek

Vágólapra másolva!
Borzalmas baleset történt csütörtök este az egyesült államokbeli Floridában, Orlando környékén. Két autó ütközött, melynek következtében öt ember halt meg - köztük három gyerek -, két felnőtt megsérült. Az egyik autó gyakorlatilag szétszakadt, több utas kiesett belőle. 
Vágólapra másolva!

A baleset után a két sérültet kórházba szálították. Kim Montes, a floridai autópályarendőrség részéről elmondta, hogy még mindig próbálják a halottakat kategorizálni, de úgy vélik, hogy a halottak egy családhoz tartoztak, akik egy autóban utaztak - írja a Fox News.

Montes elmondta, hogy egy Hyundaiban hatan utaztak nyugati irányban, amikor autójuk balra akart fordulni, és ekkor ütközött beléjük egy keletre tartó jármű.

Az ütközéskor több ember kiesett az Hyundaiból. A szóvivő szerint a hat utas ellenére csak ötszemélyes volt az autó, mely felborult.

Az ilyen típusú baleseteknél azt vizsgálják, hogy azért estek ki az utasok, mert nem voltak bekötve, vagy azért, mert az autó szétszakadt - tette hozzá.

A balesetben a két sofőr maradt életben. Az ötszemélyes autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, a másik sofőr állapota stabilnak tűnt Thomas Veal, az Orange megyei tűzoltóparancsnok szerint.

Az áldozatok pontos kilétét és életkorát még nem hozták nyilvánosságra, a nyomozók szerint azonban a három halott gyerek 10 év alatti volt.