Hatalmas siker Amerikában a Samsung Galaxy S21 széria

Vágólapra másolva!
Az első hónapban háromszor annyit adtak el belőle, mint a Galaxy S20 sorozatból ugyanazon időszak során.
Vágólapra másolva!

A Strategy Analytics adatai alapján a Samsung Galaxy S21 széria hatalmas siker Amerikában. A sorozat modelljeiből háromszor annyi fogyott az első hónapban, mint a tavalyi Galaxy S20 szériából ugyanazon időszak alatt.

Ez azért jó hír a Samsungnak, mert Nagy-Britanniában rekordot döntöttek a Galaxy S21 trió előrendelései, továbbá Dél-Koreában 30 százalékkal haladták meg a korai eladások a tavalyi sorozat akkori eredményét.

Forrás: tom's guide

Amerikában egyébként az eladások több mint 40 százalékát a Galaxy S21 Ultra teszi ki, ez a legnépszerűbb modell. Ennek oka, hogy sok más országhoz hasonlóan Amerikában is csökkentette a vételárait a Samsung, sőt, gyorsan nagy és állandó akciókba kezdtek. Sajnos hazánkban a Galaxy S21 mobilok még a tavalyiaknál is többe kerülnek.

A szakértők szerint a Galaxy S21 széria iránti érdeklődés hamarosan megcsappan, a mobilpiacon ugyanis igen rövid ideig tudják fenntartani az új modellek népszerűségét. A Samsung erre a Galaxy S21 FE modellel reagálhat, valamikor augusztusban, a Galaxy Note 21 széria helyett.